Ziekenhuis Taxivervoer

Gespecialiseerd in ziekenvervoer

ACS Taxi is gespecialiseerd in het vervoeren van mensen van en naar het ziekenhuis. U kunt het tijdstip van uw afspraak doorgeven en dan zorgt ACS Taxi dat u op tijd in het ziekenhuis bent. Dit voorkomt een hoop onnodige stress.

In het vervoer staat de service voorop. Een opvouwbare rolstoel, krukken, een stok of een rollator kunt u meenemen. Onze chauffeur zal ondersteuning bieden waar dat nodig is.

Bij ons geen haastwerk bij het in- en uitstappen. Wij begrijpen dat u wellicht wat tijd nodig heeft om in- en uit te stappen. U stapt rustig uit, wij zetten uw rollator of rolstoel klaar en begeleiden u zonodig naar de ingang van het ziekenhuis.

Wilt u ook weer bij het ziekenhuis opgehaald worden en naar uw huis of woonlocatie teruggebracht worden? Dat is uiteraard geen probleem. Laat ons vooraf weten hoe laat u naar verwachting klaar bent na uw afspraak en onze chauffeur staat beneden voor u klaar. Zo komt u zonder zorgen weer thuis.

Ook regelen wij het vervoer vanaf een zorginstelling of wooncentrum van en naar de ziekenhuizen. Bel ons voor een afspraak, wij regelen het vervoer per taxi.

Locatie Voorburg, Naaldwijk, Ypenburg

Vanzelfsprekend doen wij ook de taxiritten naar de locaties op Voorburg, Naaldwijk en Ypenburg.

Wilt u na uw afspraak ook weer opgehaald worden? Uiteraard staan wij ook dan graag voor u klaar. U hoeft ons alleen even te bellen, dan is uw taxivervoer goed geregeld.

ACS Taxi Delft - Reinier de Graaf

Website Reinier de Graaf

Via onderstaande link kunt u de website van Reinier de Graaf bezoeken. De link opent in een nieuw venster.

Website Reinier de Graaf

Neem direct contact met ons op

Bellen

WhatsApp

Mailen

Facebook