Hotel taxivervoer

ACS Taxi Hotelservice

ACS Taxi heeft ruime ervaring in het uitvoeren van vervoer van en naar hotels.We noemen dat bij ACS Taxi ‘onze hotelservice’.

Als u in een van de hotels in Delft of omstreken verblijft kunt u gerust een taxi bestellen. Met het doorgeven van het gewenste tijdstip van ophalen en eventueel uw kamernummer en naam, kunt u van onze hotelservice gebruik maken.

Onze chauffeur zal u met uw eventuele bagage ophalen in de lobby of bij de receptie van het hotel. Ook kunt u een terugrit boeken voor wanneer u aan het einde van de dag terug naar het hotel wilt reizen.

Hotelservice

Blijft u meerdere dagen in het hotel logeren en wilt u toch iedere dag even lekker weg? Maak dan gebruik van onze hotelservice en boek een taxi voor 1 of meer dagen of voor een hele week. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vervoer tot in de puntjes wordt geregeld en heeft u er zelf verder geen omkijken meer naar.

Vervoer naar een vliegveld

Als uw verblijf in het hotel ten einde komt brengen wij u ook graag naar een van de vliegvelden, zoals Schiphol Airport Amsterdam of Rotterdam The Hague Airport.

ACS Taxi Delft - Westcord Hotel Delft

Westcord Hotel Delft

Wij rijden veel voor het Westcord Hotel Delft. Via onderstaande link kunt u de website van het Westcord Hotel Delft bezoeken. De link opent in een nieuw venster.

Website Westcord Hotel Delft

Neem direct contact met ons op

Bellen

WhatsApp

Mailen

Facebook