Hotel taxivervoer

ACS Taxi Hotelservice

ACS Taxi heeft ruime ervaring in het uitvoeren van vervoer van en naar hotels.We noemen dat bij ACS Taxi ‘onze hotelservice’.

Als u in een van de hotels in Delft of omstreken verblijft kunt u gerust een taxi bestellen. Met het doorgeven van het gewenste tijdstip van ophalen en eventueel uw kamernummer en naam, kunt u van onze hotelservice gebruik maken.

Onze chauffeur zal u met uw eventuele bagage ophalen in de lobby of bij de receptie van het hotel. Ook kunt u een terugrit boeken voor wanneer u aan het einde van de dag terug naar het hotel wilt reizen.

Hotelservice

Blijft u meerdere dagen in het hotel logeren en wilt u toch iedere dag even lekker weg? Maak dan gebruik van onze hotelservice en boek een taxi voor 1 of meer dagen of voor een hele week. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vervoer tot in de puntjes wordt geregeld en heeft u er zelf verder geen omkijken meer naar.

Vervoer naar een vliegveld

Als uw verblijf in het hotel ten einde komt brengen wij u ook graag naar een van de vliegvelden, zoals Schiphol Airport Amsterdam of Rotterdam The Hague Airport.

ACS Taxi Delft verzorgt vrijwel dagelijks taxidiensten naar diverse luchthavens in Nederland. Veel ritten gaan naar de vliegvelden van Schiphol Airport Amsterdam en Rotterdam The Hague Airport. Maar we brengen ook regelmatig gasten naar het vliegveld van Eindhoven Airport.

Ook als u van een van deze luchthavens opgehaald wilt worden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geef vooraf uw vluchtnummer en verwachtte aankomsttijd aan ons door. Wij zorgen dat we op tijd klaar staan op de luchthaven en brengen u vervolgens naar uw bestemming.

 

ACS Taxi Delft - Westcord Hotel Delft

Westcord Hotel Delft

Wij rijden veel voor het Westcord Hotel Delft. Via onderstaande link kunt u de website van het Westcord Hotel Delft bezoeken. De link opent in een nieuw venster.

Website Westcord Hotel Delft

Neem direct contact met ons op

Bellen

WhatsApp

Mailen

Facebook