Taxi Delft-Rotterdam The Hague Airport

Zakelijk taxivervoer Delft-Rotterdam The Hague Airport

ACS Taxi Delft verzorgt veel taxiritten van en naar het vliegveld van Rotterdam The Hague Airport. Het betreft hier vooral het zakelijk taxivervoer van VIPs en directieleden. Wij halen u op van de luchthaven en brengen u naar uw bedrijf of uw hotel. Of wij halen u op bij uw bedrijf of uw hotel en brengen u naar het vliegveld.

Onze taxidiensten worden veel ingezet voor het vervoeren van VIPs en directieleden naar Rotterdam The Hague Airport. Wij halen onze gasten op bij het bedrijf of het hotel waar zij verblijven en zorgen ervoor dat zij op tijd op de luchthaven aanwezig zijn. Zo beginnen onze gasten met een goed gevoel aan het volgende deel van hun reis.

Wij verzorgen ook het ophalen van VIPs en directieleden op de luchthaven Rotterdam The Hague Airport, om hen daarna naar het bedrijf of het hotel te vervoeren waar zij zullen verblijven. Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs representatief, behulpzaam en stipt.

Particulier taxivervoer Delft-Rotterdam The Hague Airport

Vanzelfsprekend kunt u ook als particulier bij ons terecht voor het brengen naar de luchthaven van Rotterdam. Het is belangrijk dat u vooraf uw vluchtnummer, de vertrektijd van uw vliegtuig, het aantal personen en het aantal koffers aan ons doorgeeft. Dan zorgen wij ervoor dat u ruim op tijd op het vliegveld aanwezig bent. Dan heeft u na het inchecken en na de douane mooi nog wat tijd om wat te winkelen of koffie te drinken.

Reistijden informatie

Het is belangrijk dat u van tevoren uw reistijden informatie aan ons doorgeeft, zoals uw vluchtnummer, de verwachtte aankomsttijd en met hoeveel personen en bagage u reist. Wij zorgen er dan voor dat we met de juiste wagen uw vervoer kunnen regelen. Zware koffers zijn geen probleem, onze behulpzame chauffeurs zorgen voor het in- en uitladen. Wel zo fijn, u heeft er dan zelf geen omkijken naar.

ACS Taxi Delft - Rotterdam The Hague Airport

Website Rotterdam The Hague Airport

Via onderstaande link kunt u de website van Rotterdam The Hague Airport bezoeken. Handig om de vertrektijden nog even te controleren. De link opent in een nieuw venster.

Website Rotterdam The Hague Airport

Neem direct contact met ons op

Bellen

WhatsApp

Mailen

Facebook