Zakelijk taxivervoer

Zakelijk vervoer: onze kerntaak

Voor zakelijk vervoer bent u bij ACS Taxi aan het goede adres. Zakelijk vervoer van VIPs en directieleden is één van onze kerntaken.

U kunt rekenen op een verzorgde reis naar een bedrijf of organisatie, een ministerie, het treinstation, de luchthaven of een veerdienst. Met een representatieve wagen en een representatieve chauffeur. Zo maakt u een goede indruk op uw zakelijke partner.

Het verzoek aan u is om rekening te houden met het tijdstip waarop u moet reizen, dan zorgt ACS Taxi ervoor dat er op tijd een taxi voor de deur staat. Het is altijd goed om van tevoren het aantal personen en het aantal bagage door te geven. Dan kan ACS Taxi hier rekening mee houden en de juiste wagen hierop inplannen.

Voor een zorgeloze start van uw reis

Het is onze verantwoordelijkheid en ons streven om het eerste deel van uw reis zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken en daar kunt u bij ACS Taxi op rekenen.

Ook voor de terugreis

Ook voor de terugreis kunt u gebruik maken van de service. U kunt de reisgegevens via het telefoonnummer of per e-mail doorsturen en dan zal de taxi gereed staan bij terugkomst.

ACS Taxi Delft - Taxivervoer

Met onze representatieve wagens en behulpzame chauffeurs maakt u een goede indruk op uw zakenpartners.

Neem direct contact met ons op

Bellen

WhatsApp

Mailen

Facebook