Taxi Delft-Schiphol Airport Amsterdam

Zakelijk taxivervoer Delft-Schiphol Airport Amsterdam

Onze taxidiensten worden veel ingezet voor het vervoeren van VIPs en directieleden naar Schiphol. Wij halen onze gasten op bij het bedrijf of het hotel waar zij verblijven en zorgen ervoor dat zij op tijd op de luchthaven Schiphol aanwezig zijn. Zo beginnen onze gasten met een goed gevoel aan het volgende deel van hun reis.

Wij verzorgen ook het ophalen van VIPs en directieleden op de luchthaven Schiphol, om hen daarna naar het bedrijf of het hotel te vervoeren waar zij zullen verblijven. Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs representatief, behulpzaam en stipt.

Particulier taxivervoer Delft-Schiphol Airport Amsterdam

Vanzelfsprekend kunt u ook als particulier bij ons terecht voor het brengen naar de luchthaven Schiphol. Het is belangrijk dat u vooraf uw vluchtnummer, de vertrektijd van uw vliegtuig, het aantal personen en het aantal koffers aan ons doorgeeft. Dan zorgen wij ervoor dat u ruim op tijd op het vliegveld aanwezig bent. Dan heeft u na het inchecken en na de douane mooi nog wat tijd om wat te winkelen of koffie te drinken.

Reistijden informatie

Het is belangrijk dat u van tevoren uw reistijden informatie aan ons doorgeeft, zoals uw vluchtnummer, de verwachtte aankomsttijd en met hoeveel personen en bagage u reist. Wij zorgen er dan voor dat we met de juiste wagen uw vervoer kunnen regelen. Zware koffers zijn geen probleem, onze behulpzame chauffeurs zorgen voor het in- en uitladen. Wel zo fijn, u heeft er dan zelf geen omkijken naar.

ACS Taxi Delft - Schiphol Airport Amsterdam

Website Schiphol Airport Amsterdam

Via onderstaande link kunt u de website van Schiphol Airport Amsterdam bezoeken. Handig om de vertrektijden nog even te controleren. De link opent in een nieuw venster.

Website Schiphol Airport Amsterdam

Neem direct contact met ons op

Bellen

WhatsApp

Mailen

Facebook